Фото: Замрзнати пештери кои никој не можел да ги види со години – Неверојатно е она што сега може да се види

Loading...

Поради безбедносни причини овие преубави пештери на островот Апостол биле непристапни во последните 5 зими, а сега се

loading...
Loading...