ФОТО: Запознајте ги „анакондите“ на Сораја

Loading...

Дождливото време во Србија изгледа не ѝ се допаѓа на Сораја. Старлетата го искористува секој можен момент за да се присети на деновите и сонцето кога беше на одмор.На нејзините фотографии претежно доминираат градите и задникот, па така и најновата фотографија не се разликува од останатите.
Единствената работа која може да се види покрај нејзиното деколте се и нејзините две пријателки.
Старлетата дури им дала и име:
„Две анаконди“, напиша таа.На нејзините фотографии претежно доминираат градите и задникот, па така и најновата фотографија не се разликува од останатите.
Единствената

loading...
Loading...