Фото: Заводливата скопјанка Кристина Атанасова

Дека Македонија изобилува со убави девојки се уверивме многупати досега. Пoмеѓу најубавите девојки заслужено се најде и Кристина Атанасова.

Пронајдете не на следниве мрежи: