Фото: Жељко Јоксимовиќ се заканува на Твитер

Loading...

Жељко Јоксимовиќ со своите прекрасни песни отсекогаш ги кршел срцата на неговите обожаватели.
Но, иако сите сметавме дека тој е смирен и доста љубезен човек, синоќа на својот Твитер напиша нешто што може да се карактеризира како доста скандалозно.
Друштвениот хроничар Борис Триван веќе некое време го нарекува пејачот со женско име – Јоксимовиќка. Тоа очигледно го нервира и фрустрира познатиот пејач, па синоќа му се закани на Триван.
Погледнете на кој начин се одвиваше сето тоа.

 
 Жељко Јоксимовиќ со своите прекрасни песни отсекогаш ги кршел срцата на неговите обожаватели.

loading...