Фото: Згодните наследнички на македонските ѕвезди

Loading...

Македонските познати личности навистина може да се пофалат со прекрасни ќерки.Денес ќе ви претставиме неколку згодни наследнички. Вие одлучете која е најзгодна…
1. Кјара Гоља е ќерка на Хелена Роза, позната водителка. Кјара е активна одбојкарка и средношколка.

 

2.Андреа Панковска, ќерка на познатиот пејач Дарио Панковски. Андреа се бавеше со танц и дипломираше на колеџ.

 
3.Анастасија Петреска, ќерка на познатиот пејач Наум Петрески, која е тргната по стапките на татко и.
Денес ќе ви претставиме неколку згодни наследнички. Вие одлучете која е најзгодна…
1. Кјара Гоља е ќерка на Хелена Роза, позната

loading...
Loading...