Фото: ЖИВО ЏАБЕ – Ова се цените на храна и пиење во Дојран

Багатела во Дојран…Откако видовме колку чини едно нескафе во Охрид, време е да погледнеме и како се движат цените во Дојран. 
Ова е менито!

Фото: СителОткако видовме

Пронајдете не на следниве мрежи: