Фото: Жизел Бундхен се сликаше гола за „Lui“

Жизел Бундхен  намачкана со масло за сончање  позира во базен за  италијанското списание “Lui”.Жизел е една од најплатените и најатрактивните модели на светот. Пред Жизел, насловната страница се најде Ријана.
Изданието на Ријана ја шокираше јавноста бидејќи се појави гола на самата насловна. Погледнете како изгледа Жизел гола.

Останатите фотографии се на следната страна.

 
Жизел е една од најплатените и најатрактивните модели на светот. Пред Жизел, насловната страница се најде Ријана.
Изданието на Ријана

Пронајдете не на следниве мрежи: