Фото: Знаете ли што е ова? Ветеринарот остана без текст!

Имала само едно око и немала нос- во Кина една мачка родила необично маче, кое извесно време по раѓањето умрело.Жителите на Кина сведоци се на раѓање на мачка- киклоп! Според пишувањето на медиумите мачето е родено со едно око и без нос.
Мачката која го родила на свет донела уште две здрави мачиња. Ветеринарот кој ја прегледал необичната новородена мачка, истакнува дека никогаш во живот не видел слични деформации кај мачка. Мачето починало само неколку часа по раѓањето.Жителите на Кина сведоци се на раѓање на мачка- киклоп! Според пишувањето на медиумите мачето е родено со едно око и б

Пронајдете не на следниве мрежи: