Фото: Зошто сите молчат за овој мистериозен брод?

Loading...

Американската крајбрежна стража во средата го посети таинствениот брод на Гугл, кој се наоѓа кај Сан Франциско, но агенцијата не откри ништо за инс

loading...
Loading...