Фото:Црна мачка излижа банана

Loading...

Познатата домашна стриптизета Црна Мачка, вчера на полноќ, во ресторантот Тмоче Софка, добила роденденска торта, банана сплит.Возбудена и видно изненадена, страсно ја изела тортата.Пославата за нејзиниот роденден ќе се одржи утре, во новата летна дикотека Central Park Privilage, на која како што е најавено ќе има многу познати фаци, а се очекува и големо изненадување кое ќе се држи во тајност.Којзнае што се ќе приреди овој пат контроверзната македонска стриптизета.
 
 
 Познатата домашна стриптизета Црна Мачка, вчера на полноќ, во ресторантот Тмоче Софка, добила роденде

loading...
Loading...