Фото:Девојката која го „грабна“ Крис од Ријана

Loading...

Музичарот Крис Браун после расинкувањето со Ријана започна врска со младата 25 годишна манекенка Каруче Тран, која бргу сана интересна за медиумите зошто за нејзиното минато малку се знае. Таа покрај врската со Крис снимила за неколку едиторијали, а наводно не пристанува да слика гола како другите останати модели. Има 25 години а дел од своите приходи остварува преку својата страница karruechetranbrown.com, каде продава облека. Според американските медиуми тие изгледаат доста заљубено. Инаку медиумите уште ја нарекоа Крисова Слатка.
За која станува збор погледнете на ТЗМ.МКМузичарот Крис Браун после расинкувањето со Ријана започна врска со младата 25 годишн

loading...
Loading...