Фото:Фотографиран дух во скопска кафеана?

Loading...

И духовите ги посетуваат скопските кафеани?Многумина не веруваат во постоењето на духови, но, секако има и такви кои веруваат дека духови сепак постојат.
Имено личноста која ја фотографирала сликава во кафеана во Скопје тврди дека на истата нема додавано ефекти и дека сликата не е лажна. 
Успеавте ли да го забележите бизарниот момент?
Фото:ДенешенМногумина не веруваат во постоењето на духови, но, секако има и такви кои веруваат дека духови сепак постојат.
Имено личноста која ја фотог

loading...
Loading...