Фото:Ги шокираа гостите со својата свадбена торта

Loading...

Ги шокираа сите со својата свадбена торта…Еден пар од Тексас на гостите ги шокираше сопствената венчавка со свадбената торта. Наместо стандардна повеќекатна торта, младите се одлучиле за ика на своите отсечени глави, а покрај нив напишале – Додека смртта не не раздвои.
Извор:republika.mkЕден пар од Тексас на гостите ги шокираше сопствената венчавка со свадбената торта. Наместо стандардна повеќекатна торта, младите се одлучиле за ик

loading...
Loading...