Фото:Гладна планета-Што јадат луѓето низ светот?!

Loading...

Фотографот Петер Мензел од Калифорнија посетил 24 земји во светот и во својот апарат ги зачувал неделните продукти во исхраната на семејствата во о

loading...
Loading...