Фотографии од Сандра Африка на јахта кои го запалија Фејсбук

Таа се наоѓа во Црна Гора и ужива на луксузна јахта. 
Имено, на социјалните мрежи Инстаграм и Фејсбук таа објави провокативни фотограф

Пронајдете не на следниве мрежи: