Фотографии од зимската обуката на Македонските Волци и Ренџери

Loading...

Министерот Талат Џафери, државниот секретар во Министерството за одбрана Сашо Стефановски и заменик-началникот на Генералштабот на АРМ генерал-потп

loading...
Loading...