Фотографија ги растажи луѓето: Зошто ова семејство спие тука?

Loading...

Тажна глетка затекнал утрово еден жител на Србија кога од својот дом одел кон работа.На кревет кој пред неколку дена една жена го исфрлила од станот, во текот на ноќта се сместило петчлено семејство.
Додека мајката и дечињата спиеја, до нив седеше улично куче кое ги чува.
„Перници, постелнина и дечиња заспани едно покрај друго. Ова би било идеална слика ако сцената не беше поставена среде празен студен парк, туку во топол стан“ – напишал човекот во објавата.
Загрижени граѓани се обидуваат да дознаат нешто повеќе за ова семејство, откако српските новинари пренесоа информација дека душекот бил фрлен во контејнер недолго по објавувањето на фотографијата.На кревет кој пред неколку дена една жена го исфрлила од станот, во текот на ноќта се сместило петчлено семејство.
Додека мајката и дечињат

loading...