Фотографија која отсликува љубов и солидарност

Loading...

Фотографијата која на некого му краде насмевка, а на некого солзи, успеа да стане хит низ целиот свет, а воедно да прати и одлична порака. 
На фотографијата може да се заприметат маж и жена кои се прегрнати и мажот ја бакнува својата жена. 
Жената поради пак, одела на хемотерапија и ја загубила својата прекрасна руса коса, а нејзиниот маж ја избричил својата глава и со тоа покажал љубов и солидарност кон својата сопруга. 
Иако нивната приказна е навистина потресна, фотографијата вреди премногу и ни покажува какви свушност треба да бидеме со нашите најмили кога најмногу им е потребна љубов и поддршка. 
Фотографијата доби илјадници позитивни коментари и критики. 
Фотографијата која на некого му краде насмевка, а на некого солзи, успеа да стане хит низ целиот свет, а воедно да пра

loading...
Loading...