Фотографија од автобус на ЈСП ги „ЗАПАЛИ“ социјалните мрежи!

Loading...

За автобусите во Скопје многу не треба да се коментира и доволно на сите им е јасен животот во нив.Но, ова е фотографија која дополнително раскажува што се случува во превозните средства на градското сообраќајно прептријатие…
Патувањето со автобус може да донесе многу нервоза кога има гужва, но и ведри моменти кои се за паметење.

Оваа фотографија е доказ за тоа:
Но, ова е фотографија која дополнително раскажува што се случува во превозните средства на градското сообраќајно прептријатие…
Патувањето

loading...