Фотографија од БРЕМЕНАТА ЦЕЦА во една емисија ги воодушеви сите!

Популарната пејачка Светлана Цеца Ражнатовиќ, во февруари 1998 година беше бремена со ќерката Анастасија и гостуваше во една од најпопуларните емисии во тоа време кај Милован Илиќ Минимакс.Цеца во таа емисија открила дека при бременоста се здобила со прекарот „дебела“, но и дека веќе знаела како ќе се вика нејзиното дете.
-Од првиот месец на бременоста почнувам премногу да јадам, но после тоа сѐ губам – рекла пејачката.
Една гледачка сакала да ги слушне и плановите за името на бебето, а Цеца тогаш открила сѐ.
-Во случај да биде девојче ќе се вика Анастасија, а ако се роди момче ќе се вика Милош – открила тогаш Цеца и додала дека изборот паднал на Милош поради фудбалскиот клуб Обилиќ кој во тоа време бил во сопственост на нејзиното семејство.
Цеца во таа емисија открила дека при бременоста се здобила со прекарот „дебела“, но и дека веќе знаела како ќе се вика нејзиното дете.

Пронајдете не на следниве мрежи: