ФОТОГРАФИЈА ОД КОЈА МРЗНЕ КРВТА: Монструмот се сликал со Анѓелина на роденден, а подоцна ја силувал и убил!

Loading...

Убиецот Владица Рајковиќ (28), си играл со својата жртва, тригодишната Анѓелина Стефановиќ, само еден час пред да ја силува и ѕверски да ја убие.На оваа фотографија од детски роденден, Владица изгледа нормално и смирено, окружен со деца.
Нешто подоцна се претворил во ѕвер.
На инспекторите не им било лесно кога до најситен детаљ раскажал како го убил детето. На сите им било мачно и не паметат ваква монструозна исповед.
Меѓу останатото, тој изјавил дека ја удирал жртвата се` додека не починала.
На оваа фотографија од детски роденден, Владица изгледа нормално и смирено, окружен со деца.
Нешто подоцна се претворил во ѕвер.
На

loading...