Фотографија од прозор во училиште ШОКИРАШЕ МНОГУМИНА: Еве за што станува збор…

Фотографијата која е објавена на Фејсбук групата „Една е Босна“ шокираше многумина кои ја погледнаа.На споменатата страница се наведува дека фотографијата е направена на прозорецот во училиште во Прњавор во БиХ, по прецизно на плехот од прозорецот на ова училиште чие име не се прецизира.
Не е наведен ни податок кога настанала фотографијата, односно дали станува збор за „тазе“ случување, или нешто што се случило претходно.
Но, тоа и не е толку важно – она што е важно е тоа што се наоѓа на фотографијата и на какви асоцијации истото води.

 

Како што и самите можете да видите станува збор за фрлени женски гаќи – а коментарите се различни, од оние со шеговит карактер „Оваа сигурно научила за петка“, до оние кои оправдано предупредуваат на неморал кој се шири кај денешната младина.
Можеби само станува збор за некоја интерна шега, но сеедно фотографијата може да послужи за размислување околу горенаведените прашања. На споменатата страница се наведува дека фотографијата е направена на прозорецот во училиште во Прњавор во БиХ, по прецизно на плехот од прозорецот

Пронајдете не на следниве мрежи: