Фото:Како Агнес Брукнер ги зголеми градите?

Loading...

Актерката Агнес Брукнер значително ги зголеми градите за потребите на нејзиниот најнов филм, каде ја глуми контроверзната Ана Никол Смит. За реалистично прикажување на актерката, Агнес морала да ги зголеми градите. Но тоа го постигнала не со операција, туку со иновативен метод со леан силикон. Шминкерот Грег Кенон, којшто има добивано Оскар за специјални ефекти со шминка, се погрижи за изгледот на Агнес. За да се постигне ваквиот реалистичен изглед биле потребни четири часа пред секое снимање. Погледнете како изгледа 27-годишната актерка, во улогата на сексапилната Ана Никол Смит. Шминкерот Грег Кенон, којшто има добивано Оскар за специјални ефекти со шминка, се погрижи за изгледот на Агнес.
Фотографиите погледнете ги на ТЗМ.МКАктерката Агнес Брукнер значително ги зголеми градите за потребите на нејзиниот најнов филм, каде ја

loading...
Loading...