Фото:Како Скопје се забавуваше синоќа!

Loading...

Помина и оваа сабота, за некои беше луда и незаборавна. Во градот можеше да се посетат доста места, со различен карактер, стил, музика но сите со еден повод, а тоа е добра забава!
Нашиот портал како и секогаш ТЗМ.МК, следи дел од овие настани, ве „лови“ на секој чекор, за да сето тоа го документира во една папка насловена Галерија.
Погледајте ги фотографиите, можеби Вие сте дел од објективот на нашиот апарат.
Пронајдете се вие или вашите пријатели на следните фотографии:
Havana, Stobi, Cherry club, Studio 54Помина и оваа сабота, за некои беше луда и незаборавна. Во градот можеше да се посетат доста места, со различен каракт

loading...
Loading...