Фото:Мајка на годината!

Ова е дефинитивно најдобрата мајка во светот!Таа пуши и гордо го истакнува својот труднички стомак.
Притоа, на сите им се пофали на Фејсбук со своите добри особини…
Сите да видат дека таа ќе биде многу добра мајка!Таа пуши и гордо го истакнува својот труднички стомак.
Притоа, на сите им се пофали на Фејсбук со своите добри особини…
Сите да в

Пронајдете не на следниве мрежи: