Фото:Најголемиот снешко во Скопје!

Loading...

Погледнете…Најголемиот снешко засега, по снежните врнежи кои го зафатија Скопје, е направен во скопската населба Ѓорче Петров.Најголемиот снешко засега, по снежните врнежи кои го зафатија Скопје, е направен во скопската населба Ѓорче Петров.

loading...
Loading...