Фото:Никогаш невидени слики од Rolling Stones од 1965 година!

Loading...

Погледнете ги фотографиите од Rolling Stones од 1965 година кои никогаш не биле објавени, снимени се на Flea Market во САД, додека била нивната тур

loading...
Loading...