Фото:„Поразениот Реал Мадрид“, го испразни автобусот

Замислете на улиците во Мадрид е забележан славенички автобус на Реал, и тоа потполно празен.
Оваа слика неможела да остане не документирана, затоа веднаш е фотографирана.
Овој автобус со број 19  бил наменет за славење во финалето на Купот на Кралот Реал Мадрид против Атлетико, но како што веќе знаеме конечниот резултат заврши со 2 : 1 за Атлетико , не ни чудно што овој авотобус останал празен по овој пораз.Замислете на улиците во Мадрид е забележан славенички автобус на Реал, и тоа потполно празен.

Пронајдете не на следниве мрежи: