Фото:Порно актерки од ’80 и денес:Втор дел!

Во вториот дел од галеријата ги издвоивме најбараните порно актерки од далечните 80 – сети, како изгледале во текот на кариерата а како сега. Најбараните порно актерки некогаш и денес.Џинџер Лин

Кара Лот

Кенди Еванс

Ники Стерлинг

Равен

 Џинџер Лин

Пронајдете не на следниве мрежи: