Фото:Природни облини или сепак дело на фотошоп?

Loading...

Дали на оваа девојка облините и се природни  или пак некој само добро знае да употребува фотошоп, оставаме да одлучите сами.
Дали на оваа девојка облините и се природни  или пак некој само добро знае да употребува фотошоп, оставаме да одл

loading...