Фото:Скопјани синоќа со друштво и добра забава му кажаа добредојде на летото!

Loading...

Синоќа Скoпјани му кажаа добредојде на летото! Со добра журка, по некој освежувачки пијалок и добро друштво беа дел од настаните во градот.
Градот го раздвижија и освежија латино ритмовите, а Скопјани танцуваа и се забавуваа.
ТЗМ.МК како и секогаш е „сведок“, на сите случувања во градот ги документира и овековечува вашите дружби, прослави, забави…
Можеби сличајно или намерно веќе се најдовте во нашата галерија, пронајдете се …
Paradiso, Central Park Privilege, HavanaСиноќа Скoпјани му кажаа добредојде на летото! Со добра журка, по некој освежувачки

loading...
Loading...