Фотошоп лудило на социјалните мрежи

Магазинот „Венити фер“ во својот последен број на насловната угостил многубројни холивудски ѕвезди, меѓу кои најмногу се истакнале водителката Опра Винфри и актерката Рис Витерспун.И не би било ништо чудно да не се истакнале поради катастрофалниот фотошоп кој му се „лизнал“ на славниот магазин.

Поради претераната употреба на фотошопот и недостатокот на нечие внимание, Опра добила трета рака, а Рис трета нога.

 
Секако, грешките веднаш станаа хит на социјалните мрежи, а сите главно се шегуваат на иста тема.

 И не би било ништо чудно да не се истакнале поради катастрофалниот фотошоп кој му се „лизнал“ на славниот магазин.

Пронајдете не на следниве мрежи: