Фото-Бриф реагира: „Трендо си игра мајтап со затворената А1 телевизија“

Порталот Офф.нет, објави фотографија од веќе затворената А1 телевизија.Веднаш потоа порталот бриф реагираше дека фотографијата е објавена со задна цел и наведе дека Трендо си игра мајтап со затворената A1 телевизија.
Притоа Бриф погодуваше со кои цели е објавена фотографијата.
Јавната реакција на Бриф против Трендо можеби е само почеток на „војната“ помеѓу овие два портали.
Која е целта на рекацијата на Бриф се уште не се знае.
Веднаш потоа порталот бриф реагираше дека фотографијата е објавена со задна цел и наведе дека Трендо си игра мајтап со затворената A1 телевизија.

Пронајдете не на следниве мрежи: