Фото+Видео: Џастин Бибер ги мавал соседите со јајца

Loading...

Познат по постојано правење глупости, Џастин Бибер често ги лути соседите. Така еден сосед го пријавил во полиција затоа што плукал и пцуел, друг с

loading...
Loading...