Фото+Видео: Докази за чудото во Босна!

Илјадници луѓе се собраа пред домот на Вицка во Меѓугорје, Босна и Херцеговина, да го видат светото чудо, гипсената статуа на Богородица ко

Пронајдете не на следниве мрежи: