Фото+видео: Неверојатен танц на балерина која наместо балетанки, настапи со кујнски ножеви

En puntas е видео кое ви прикажува несекојдневен танц на балерината Амели Сегара врз пијано која наместо со класичните балетанки, изве

Пронајдете не на следниве мрежи: