Фото+Видео:Граѓаните на Обреновац заробени во зградите и молат за помош!

Обреновац е под вода. Моментално спасувачките екипи имаат евакулирано вкупно 2.500 луѓе. Хумани граѓани им помагаат на оние кои што се во потешка с

Пронајдете не на следниве мрежи: