ФРЛЕНО ЖИВО БЕБЕ ВО ПОЛСКО WC: Полицијата трага по мајката!

Жељко Симичевиќ од Прељина, во близина на Чачак, вчера околу пладне пронајде мртво женско новороденче во полското WC кое се наоѓа во неговиот двор.Имено, бебето било живо кога било фрлено во полскиот тоалет. Полицијата трага по мајката.
Бебето било пронајдено од страна на братот на сопственикот на куќата, Радомир Симичевиќ. Кога погледнал во клозетската дупка се избезумил кога здогледал крваво детско лице.
Полицијата не ја исклучува можноста бебето да било родено на друго место. Сопругата на Радомир е потресена од страшното откритие.
„Проклета да е жената што го направи ова. Сите сме потерсени, мене лекарите пред малку ми дадоа инјекција за смирување“ – рече таа.
Денеска ќе биде извршена обдукција врз телото на детето, за кое се претпоставува дека се задушило. Во прашање е новороденче, кое мајката го фрлила непосредено по раѓањето. Папочната врвца не е пресечена. Детето најверојатно се родило живо, вели извор од истрагата.Имено, бебето било живо кога било фрлено во полскиот тоалет. Полицијата трага по мајката.
Бебето било пронајдено од страна на братот на соп

Пронајдете не на следниве мрежи: