Фрлила 3500 евра во контејнер

Loading...

Ана Николиќ фрли 3.500 евра во контејнерАна Николиќ на својот инстаграм објави фрапантна фотографија на која се гледа како во контејнер фрла чанта вредна 3.500 евра! 
Ова е нејзин апел за да се купуваат домашни производи.Ана Николиќ на својот инстаграм објави фрапантна фотографија на која се гледа како во контејнер фрла чанта вредна 3.500 евра! 

loading...
Loading...