Гаќичките – непријател на нашето здравје!

Loading...

На повеќето жени им е поважно да изгледаат посекси и да поседуваат интересна долна облека. Но не секогаш внимаваат и на квалитетот на истата.Изборот на неквалитетна долна облека не само што е погрешен, туку е и штетен за нашето здравје.
Избегнувајте полиестер, чипка и сатен – Овие материјали не и дозволуваат на кожата да дише и затоа се честа причина за појава на инфекции. Исто како и тангата, овие видови на гаќички оставете ги за посебни прилики, а секојдневно носете памучна долна облека.
Тангата е лош избор – Жените сакаат да носат танга, а мажите обожаваат да ги гледаат жените во танга. Но, таа е честа причина на инфекции и воспаленија, бидејќи често се „помрднува” лево-десно и на тој начин бактериите од анусот се пренесуваат на вагината.
Не заборавајте да прочитате и што му прават хеланките на нашето тело.Изборот на неквалитетна долна облека не само што е погрешен, туку е и штетен за нашето здравје.
Избегнувајте полиестер, чипка и&nbs

loading...
Loading...