Galaxy S3 прогласен за најдобар смартфон

Loading...

За најдобри уреди во мобилната индустрија на Светскиот конгрес за мобилни телефони во Барселона беа прогласени galaxy S3 и nexus 7.Меѓу наградените, освен за најдобри уреди, имаше и за апликации и за технологии избрани од GSM асоцијацијата. Иако комплетната листа е многу долга, популарната интернет страница gsmarena.com ги издвои најважните награди и добитници. Награда за најдобар телефон му припадна на моделот Nokia asha 305, кој нуди дуал СИМ пакет за доста атрактивна цена. Наградата за најдобар паметен телефо му припадна на Galaxy S3, а за најдобар таблет наградата им е врачена на Google и Asus за нивната соработка наречена nexus.Фејсбук ја доби наградата за најдобра апликација за корисници. Апликацијата evernout ја доби наградата за најдобра корпоративна апликација, а генерално за најдобра апликација е прогласена Waze.За најдобри уреди во мобилната индустрија на Светскиот конгрес за мобилни телефони во Барселона беа прогласени galaxy

loading...