ГАЛЕРИЈА: Цензура на олимписки спортистки ги тера да изгледаат како порно ѕвезди

Loading...

Чудно како понекогаш, обидувајќи се да направите нештата да изгледаат морално и прифатливо за луѓето со потесни сфаќања, се добива сосема спротивен

loading...