Галерија од девојката околу која најмногу се крева прашина во „Големиот Брат“ Ава Карабатиќ

Девојката поради која се крена целиот Балкан на нозе и околу која најмногу се крева прашина во Големиот Брат е Хрватск

Пронајдете не на следниве мрежи: