ГАЛЕРИЈА: Последните оброци на најпознатите сериски убијци

Погледнете ги фотографиите од последните оброци што ги побарале најбруталните убијци осудени на смртна казна.
Оброците се фасцинантни: Од т

Пронајдете не на следниве мрежи: