ГДОМ: СДСМ и СОРОС ќе бидат казнети од народот

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) поддржува избори да има што поскоро.-Изборите се единствениот начин и неопходност за излез од политичката криза и ќе бидат одговор до сите оние кои работеле против сопствениот народ и сопствената држава. Ќе бидат одговор против сите оние кои ги поткопуваат националните интереси, работат против својата држава и се спремни да го разјадат националното ткиво – само за да дојдат на власт. СДС и Сорос треба да бидат казнети и СДС и СОРОС ќе ја добијат казната од народот, објавено е на официјалниот ФБ профил на ГДОМ.-Изборите се единствениот начин и неопходност за излез од политичката криза и ќе бидат одговор до сите оние кои работеле против сопствениот народ и

Пронајдете не на следниве мрежи: