Генеза на лагата и манипулацијата. Членството на ВМРО-ДПМНЕ отворено прашува!

Отприлика вака реагира вчудоневиденото, лојално членство на ВМРО на фарсичната случка од приватен карактер во Валандово. 
Грешка, голема грешка е што не им се слуша гласот и не се почитува мислењето. Ова е ВОКС ПОПУЛИ. Секој што го омаловажувал својот народ и членство се знае како завршил.1. Ќе го поништиме „законот за територијалната поделба“ од 2004-та! – НИШТО! 2. Хашки случаи – амнестија во тајност. 3. Закон за знамиња – молчење, тајност. 4. Попис – знаете се…5. Зборење на тел. како џукели пијани ПРИМИТИВЦИ (бомби)…6. Враќање на одземен пасош и не реагирање по ПИ мерки…7. Пржино 1 и 2 (ке каже ли некој зошто се прифати ЛИКВИДАЦИЈА на партијата доброволно)8. Говорот пред ДИК (Десорозација, разговори и преговори со Амбасадори, не дозволување да се формира „не легална влада“…) од 17-ти декември 2016.9. Не искључување на микрофон и не повикување за интервенирање на службите за обебедување (собраниски) при пеење за странска химна во Мак. Собрание.10. Извикување: ПУЧ, ПУЧ, ПУЧ ко млади невести.11. Изјава за пронаоѓање и казнување на „насилниците“ од 27 април.12. Присуство на 28-ми април (сабајлето) на Никола Тодоров за договор на работата на Талат…13. Избор на т.н. Влада на РМ.14. Давање легимитет на т.н. Влада и учество во собранието како „конструктивна опозиција“.15. Присуство на ифтар во Собрание организирано од т.н. Претседател на собранието.16. Не организирање на протести, бојктирање на протести и рушење за обиди на протести преку трубадурите на ДПМНЕ, Б.Нонковиќ, Миленко…17. Смешни приговори (од по 3 реда) до ДИК за лок. избори. 18. Коалицирање со Лиле ДОМ, Павле ДС, Тито Петковски, Трифун Костовски, Титови леви сили…19. Граѓанската десница ДПМНЕ избра Либерал од ЛДП – #ВРВ! 20. Аманет остави Н.Г. на Либералот да не дозволи промена на името Без Референдум… #КРАЈ!21, 22, 23 па до 101…
Дај збори ми и зборете ми за „ножот и за ножињата“!!!
#МРШ!1. Ќе го поништиме „законот за територијалната поделба“ од 2004-та! – НИШТО! 2. Хашки случаи – амнестија

Пронајдете не на следниве мрежи: