Генијален трик после кој никогаш повеќе нема да морате да миете садови!

Loading...

Мили  студенти и  сите останати млади  мрзливи луѓе на овој  свет  кои мразите да миете садови- имаме трик за вас после кој  вашиот живот никогаш повеќе нема да биде ист. Ве предупредуваме, не  е баш добар  за очи  но ќе ве спаси  од часови и часови миење садови.Најмногу  од се луѓето  ги  нервира кога ќе мораат  да мијат  садови. Едноставно физички е невозможно за толку кратко време да се направи  толкав куп садови, кој  потоа го миете само  за повторно  да го извалкате за еден час.
Покрај тоа што  е грдо, воедно  е и  фрлање на време. Студентите тоа најдобро  го знаат, и  затоа токму тие ја смислиле следната работа.
Се што  ви е потребно  е ролна алуминиумска фолија, од која можете да направите било каков сад кој  ви  е потребен! Направете малку подлабок  сад и можете да јадете супа и  снегулки со  млеко, или  да направите плитка чинија за месо со  компир!
А штом ќе завршите со  јадењето едноставно фрлете ја чинијата во ѓубре. И како  ништо никогаш да не се случило.Најмногу  од се луѓето  ги  нервира кога ќе мораат  да мијат  садови. Едноставно физички е невозможно за толку кратко врем

loading...