Гест на сопственик на ресторан: Несекојдневен натпис на автопат ГИ ВООДУШЕВИ луѓето!

Loading...

Сопственик на познат ресторан вчера на симпатичен начин одлучи да ги извести гостите дека нема да работи.Имено, бидејќи сопственикот го женел синот Адис, ресторанот поради приватна забава бил затворен за гости.
Колку бил горд таткото поради женидбата на синот, говори и таблата на магистралниот пат од Травник кон Лашва, на која стои натписот: „Денес не работиме. Фахро го жени синот“.
Таблата предизвика воодушевување кај бројни минувачи, но и на социјалните мрежи.
Имено, бидејќи сопственикот го женел синот Адис, ресторанот поради приватна забава бил затворен за гости.
Колку бил горд таткото поради жен

loading...