Ги изненади фановите: Погледнете го ова издание на Јелена Ѓоковиќ

Секогаш природна и ненаметлива, дискретно нашминкана и во едноставна гардероба.Но, последните денови во Белград покажала дека знае да изгледа сосема поинаку.
Во едно појавување пред камерите, Јелена се појавила во издание на какво се немаме навикнато кога таа е во прашање.
Погледнете:
Но, последните денови во Белград покажала дека знае да изгледа сосема поинаку.
Во едно појавување пред камерите, Јелена се појавила во изда

Пронајдете не на следниве мрежи: