Ги изненади сите: Карлеуша откри дека има…

Loading...

Ѕвездите во светот се во паника поради хакерот кој ги објавува нивните разголеми фотоградии но и домашни видеа. А истовремено се јавија и балканските ѕвезди. Па така Јелена призна дека има цела колекција „безобразни“ слики. -Хакерите кога сум јас во прашање и моите фотографии на телефон би забоделе џек пот. Во мобилниот имам многу работи. За среќа не сум лоша риба. Но, веројатно би умрела од стрес кога тие слики би ги видела на некоја насловна страна- изјавила таа. 
Но, не мора многу да размислувате какви слики има таа, затоа што таа приватната колекција редовно сама си ја објавува на социјалните мрежи.  
Па не ретко можевме да ја видиме гола во кревет. -Хакерите кога сум јас во прашање и моите фотографии на телефон би забоделе џек пот. Во мобилниот имам многу работи. За среќа не сум лоша р

loading...
Loading...